05.12.2008 17:12
Počet příspěvků: 0
Pavlína Danková působí sympaticky,ale trochu přísně.
08.12.2008 11:12
Je to děsná kočka! Líbí se mi!! Má pěkný hadry a ty vybělené zuby jsou pecka
07.01.2009 21:01
Velice sympatická moderátorka.:D:D:D
09.01.2009 19:01
S Pavlínou jsem seděla na základce v lavici,je to fajn holka upřímná, chytrá a cílevědomá.Moc ji obdivuji kam to dotáhla, zažily jsme spolu spoustu srandy! Jen mě mrzí, že když jsem jela do Prahy a několikrát ji psala na mejlík a nechávala ji vzkazy práci,abychom se viděly,tak se mi neozvala což mě mrzelo. No, třeba jí to nevyšlo, nebo byla pracovně vytížená...neřeším to,ale kdyby se chtěla někdy ozvat můj mejlík je slavorada@seznam.cz. Radka (bývalá Dohnálková)Tak pa Pavli věřím, že napíšeš ....budu se těšit, že se někdy přece jen sejdem!P.S.Měj s přítelem raději strpení, než abys ho ztratil.(Arabské přísloví)
09.01.2009 19:01
n sejdem!P.S.Měj s přítelem raději strpení, než abys ho ztratil.(Arabské přísloví)
26.01.2009 14:01
Pavlínka je super a měla by vyhrát.Držím palce a jsem jako vždy a to za všech okolností na její straně,stejně jako ona na naší!!!!
04.02.2009 11:02
tředočeského kraje Ing.
Miloši Peterovi vydat pro Krajský úřad Středočeského kraje vyjádření
územního samosprávného celku k dokumentaci záměru výše uvedenému
ve smyslu usnesení I.
Ozvěte se prosím!
T. Hordějčuk, thordej@seznam.cz
04.02.2009 14:02
dobrý den....chtěla jsme se zeptat kam můžu zasílat video o vadných produktech za který je odměna 2000Kč? ::huh::
04.02.2009 16:02
synovi,který je v nemocnici ve vážném zdravotním stavu.
Oba se normálně policii vzdali a ona je takto dobila.Důkaz mají určitě reportéři z TV,kteří to tam byly natáčet. Pokud jste ochotna do toho se mnou jít,tak Vám potom řeknu své pravé jméno.Chci totiž zažalovat policii Prahy 7 za nepřiměřené chování vůči zadrženým.Předem děkuji a budu se těšit na Vaší odpověď maminka
04.02.2009 16:02
tam byly natáčet. Pokud jste ochotna do toho se mnou jít,tak Vám potom řeknu své pravé jméno.Chci totiž zažalovat policii Prahy 7 za nepřiměřené chování vůči zadrženým.Předem děkuji a budu se těšit na Vaší odpověď maminka
04.02.2009 18:02
Prosím mohli byste mi zaslat vaši adresu nebo email do redakce děkuji email:kokos28@email.cz
:)
08.02.2009 20:02
Dobrý večer,dneska jsem se dívala na občanské judo a velice mě zasáhl příběh paní která byla po porodu několik měsíců vyřazena z normálního života?protože se mi stalo něco velmi podobného a podle slov lékařů ve fakultní nemocnici v Ostravě jsem si za to mohla sama.Proto se touto cestou chci zeptat kam bych Vám mohla zaslat podklady na další příběh.Je to už šest let což je hdoně dlouho,ale na tu hrůzu nikdy nezapomenu a hlavně bych chtěla lékařům dokázat že já jsem si nic sama nezavinala.Navím zda to píšu na správné místo,ale už jsem Vám podklady zaslala poštou a zpátky mi nepřišly ani mě nikdo nekotaktoval.Pokud je to možné kontaktujte mě na email marta.vencalkova@seznam.cz.Děkuji Marta Vencálková
11.02.2009 12:02
Je přísná ale dothoto pořadu to patří jen tak dál:D
12.02.2009 12:02
Dobrý den,
Mam takovou prosbu jestli by se dali sehnat knihy z občanského juda.Slyšela jsem že tři,ale běžném knihkupectví se nedají sehnat.Děkuji za odpověď a přikladám e-mail Lucie.Slipkova@seznam.cz::what::
15.02.2009 19:02
Počet příspěvků: 1
Dobrý den .Podobný případ jako se stal paní v pořadu Občanské judo 15.2.2009 se stal i mě.Bohužel také už před 4 lety a nemám trvalé následky.Upadla jsem na neošetřeném chodníku při procházce s pejskem u nás za domem.Utrpěla jsem zlomeninu pravého hlezna,byla jsem na několika operacích.I hned po návratu z nemocnice jsem žádala tech.služby města Nový Jičín o mimo soudní vyrovnání jelikož jsem důchodce a nemám na soudy peníze.Bylo mě odpovězeno panem ředitelem tech .služeb odpovězeno dopisem ,že nic nedostanu ,proto že jsem natom chodníku neměla co dělat když byl zamrzlý .Nějak jsem se ,ale domů musela dostat,proto že v ten den byly neošetřené chodníky všude kolem celého našeho sídliště.I kyž podle pana řed .technických služeb ve ten ani nesněžilo ani nemrzlo,při tom se mnou v nemocnici v tento den byla plná čekárna lidí ,kteří popadali na místních chodnícich.Pokud by jste měla zájem o můj příběh klidně mě napište .Věra Valešová.tel 608423249
16.02.2009 12:02
Dobrý den.
Po odvysílání Vašeho příspěvku 15.2.2009 ohledně pána, co mu ve Zlíně na Integře nezaplatili mzdu, mě to ani nepřekvapuje, jen sem ráda, že se lidé brání. Nám se toto stalo minulý rok, kdy příteli nezaplatili výplatu 2 podnikatelé, jeden vlastní pilu ve Starém Městě u Uherského Hradiště a druhý je podnikatel ve Zlíně. A po vyjednáváním, přitom měl pracovní smlouvu, k zaplacení nedošlo do dnešního dne. Tímto bych chtěla varovat všechny, aby si své budoucí zaměstnavatele pořádně proklepli. Znám spoustu lidí, co buď nedostávali žádnou výplatu nebo jen částečnou. A Zlín je na takové praktiky bohužel proslulý. Jenomže zadarmo, ani kuře nehrabe. A Vás to dokáže maximálně naštvat, protože Vám nikdo nepomůže a chodit k soudu, na to dnes nikdo nemá čas. S pozdravem Vaše divačka z Brna
19.02.2009 14:02
Je kráááásná a má krásne zuby
19.02.2009 21:02
prosím na e-mail: jbar@centrum.cz
20.02.2009 10:02
pořádku.Když chcete dluh splatit nikdo nekomunikuje a pak by Vám zebrali i nos mezi očima.Dlužíte 18000,- a ejhle máte zastavený majetek v hodnotě řádově 1000000,-.Je to děs co se děje v tomto státě.Byl bych rád kdyby se přihlásili lidé,kteří mají stejnou zkušenost.
Jinak Vás zdravím a sice jsem neviděl reportáž z 15.2.2009 kdy pojišťovna UNIQA odmítá plnit poškozené paní,ale mám víc jak 16 let praxi v pojišťovnictví a znám dobře pojistné podmínky odpovědnostních pojistek,tak podle přehrání reportáže by si měl pan starosta sáhnout hluboko do svědomí.Jsem přesvědčen se 100% jistotou,že pojišťovna spor vyhraje.Je naprosto přirozené,že instituce,která je povinna plnění prozkoumá oprávněný nárok,který musí být zároveň v souladu s pojistnými podmínkami příslušné smlouvy.Je to stejné jako v bance.Z mnohaleté praxe vím,že klient má danou lhůtu k vypovězení pojistné smlouvy bez udání důvodu a během této lhůty by měl podrobně prostudovat pojistné podmínky s kterými by měl být seznámen i sjednatelem pojištění.A ruku na srdce,kolik lidí poctivě sedne a pojistné podmínky ve smlouvě přečte.Lidé se vymlouvají,že je to malým písmem aby je pojišťovna doběhla atd.
Pokud by jste měla zájem o případ s exekucí jsem ochoten podat bližší informace na e-mailu ... strchotam@email.cz S pozdravem divák Novy
20.02.2009 10:02
V tomto státě mě už nezaráží nic.Říkali jsme si s manželkou,že bychom nejraději odjeli na pustý ostrv.Ale co tam zase že jo?Nikdy bych nevěřil ,že budu žít ve státě zlodějů,podrazníků a lidí závistivých.